Yllättävän halpa supertarjous kotimaahan, alk. 59 € / 2 vrk / 2 hlö


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Lähde tutustumaan Holiday Club -lomamaailmaan nyt edullisesti! Tartu supertarjoukseen ja lähde koko perheen kesken nauttimaan kylpylälomasta.

Tutustumislomat alkaen vain 59 €/2 vrk. Tarjous koskee vain uusia varauksia. Valitse alta suosikkikohteesi Holiday Clubin monipuolisesta valikoimasta ja varaa syksyn edullinen tutustumisloma!

Tutustumisloma Holiday Club Caribiaan! Nauti Caribian monipuolisista palveluista ja lomaile trooppisissa tunnelmissa 3 päivää ja 2 yötä alkaen vain 59 €/perhe.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki on monipuolinen kylpylähotelli ja loma-asuntokohde Rukan ja Kuusamon välimaastossa. 4 päivän ja 3 yön tutustumisloma alkaen vain 100 €/perhe.

Holiday Club Saimaalla lomailet monipuolisten palveluiden äärellä aivan Saimaan rannalla sekä nautit sirkusteemaisen kylpylän poreista. 4 päivän ja 3 yön loma alkaen vain 100 €/perhe.

Varaa lomasi kätevästi verkkokaupasta koodilla noste20.

>> VARAA TÄSTÄ

Tarjous sisältää majoituksen tilavassa huoneessa 2 aik. + 2 lasta (Caribia 2 aik. + 1 lapsi), aamiaiset, kylpylän vapaan käytön ja Holiday Club -esittelyn. Varaa koodilla noste20.

Tutustumislomatarjouksiin kuuluu osallistuminen Holiday Club -esittelyyn yhdessä puolisosi kanssa, mikäli olet parisuhteessa. On hyvä huomioida, että tarjoukselle varattuja hotellihuoneita on rajoitetusti, joten toimi heti. Tarjous koskee vain uusia varauksia sekä niitä kotitalouksia, jotka eivät ole osallistuneet Holiday Club -esittelyyn viimeisen 6 kuukauden aikana. Tarjous voimassa 26.10.–23.12.2020 välisenä aikana.


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.