Uudet vuoden 2021 hotellit


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Suomessa on jo pitkään tapahtunut paljon liikettä hotellialalla. Majoituspuolelle saadaan tänäkin vuonna lisäkapasiteettia, kun muutama saneerattu sekä aivan uusi hotelli avaavat ovensa.

Kotimaan majoituspaikkoja löydät myös täältä.

Hotel Matts, Espoo

Hotel Matts on vuoden 2021 uusi hotelli Espoossa.
Kuva Hotel Matts

Espoon Matinkylään, Iso-Omenan kauppakeskuksen lähettyville, on auennut ihastuttava skandinaavista tyyliä edustava huoneistohotelli, Hotel Matts. Se tarjoaa monipuolista majoitusta perinteisissä hotellihuoneissa sekä pieniä asuntoja muistuttavissa huoneistoissa. Muutamiin huoneisiin voi ottaa lemmikin mukaan. Hotel Matts sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella sekä loistavien ulkoilumahdollisuuksien lähettyvillä. Hotellin ravintolassa nautit satokauden herkullisia aterioita, joista osa valmistuu hiiligrillissä.

Scandic Grand Central, Helsinki

Scandic avaa uuden hotellin aivan ydinkeskustaan.
Havainnekuva Scandic Grand Central

Helsinkiin, aivan ydinkeskustaan, aukeaa huhtikuussa uusi Scandic hotelli, Eliel Saarisen suunnittelemaan, VR:n vanhaan päärakennukseen. Hotellin keskeinen sijainti avaa monista huoneista upeat näkymät Rautatientorin ympäristöön ja alueen upeisiin rakennuksiin sekä Kaisaniemen puistoon. Hotellista löytyy sekä vanha että uusi puoli. Vanhan osan huoneet viehättävät leveillä ikkunalaudoilla ja ruutuikkunoilla kun taas uuden osan huoneet edustavat modernia arkkitehtuuria lattiasta kattoon yltävillä ikkunoilla. Ravintolassa tarjoillaan eurooppalaisen keittiön annoksia sekä drinkkejä voi nauttia hotellin tyylikkään rennossa baarissa.

Runo Hotel, Porvoo

Porvoossa aukeaa kaunis RUNO hotelli toukokuussa.
Kuva RUNO Hotel

Jugend-rakennukseen, Porvoon vanhaan kaupunkiin, on valmistumassa kaunis boutique-hotelli, joka haluaa tarjota helposti lähestyttävän ja nautittavan hotellielämyksen. Toukokuussa aukeavasta Runo Hotellista löytyy ravintolan, baarin ja yhteisen “olohuoneen” lisäksi Mini Spa hotellin ullakolta. Porvoon ainutlaatuinen ja ihastuttava miljöö on monipuolinen matkailukohde. Runo hotellissa pääsee kokemaan aitoa historian havinaa sata vuotta vanhassa Valtimontalossa, jonka tilat on entisöity perinteitä kunnioittaen sekä yhdistämällä suomalaista ja pohjoismaista designia.

Hamburger Börs, Turku

Turun Hamburger Börs saa uuden ilmeen.
Havainnekuva Scandic Hamburger Börs

Legendaarinen, Turun torin laidalla, sijaitseva Hamburger Börs, aukeaa uudistettuna syksyllä. Sen vuonna 1885 valmistunut jugend-osa säilytetään ja saneerataan perinteitä vaalien. 1970-luvun hotellisiipi puretaan ja tilalle rakentuu uusi hotelli, joissa osa huoneista suuntautuu torille päin ja osa rauhalliselle sisäpihalle.

Helsingin keskustassa persukorjataan myös ihastuttavaa Solo Sokos Hotel Tornia, jonka on tarkoitus aueta vuoden 2021 aikana.

Ja lisää majoitusvaihtoehtoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin löytyy täältä.


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.