Upeita kesämökkejä vuokralle kesäksi 2021


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Vaikka Suomesta löytyy kymmeniä tuhansia vuokramökkejä, kotimaan matkojen lisääntynyt suosio ja ulkomaanmatkojen epävarmuus ovat johtaneet tilanteeseen jossa lähes kaikki kotimaan kesämökit kesälomakaudelle on jo varattu loppuun.
Selasimme välittäjien kesämökkilistaukset a:sta öö:hän ja muutaman tunnin haku-urakan seurauksena voimme kuitenkin todeta että upeita kesämökkejä löytyy vielä vuokralle myös kesäksi 2021. Alla muutama esimerkki.

Vesanto, Pohjois-Savo – pieni mökki, rantasauna ja oma laituri

Jyväskylästä 90 km koilliseen, Pohjois-Konnevesi järvi 5 m, rannasta matala, nopeasti syvenevä sorapohja, laituri, soutuvene.
Hirsirakenteinen (1968) mökki, makuuhuone (sänky yhdelle), olohuone (sänky yhdelle ja levitettävä vuodesohva josta 140×185 cm kokoinen vuode kahdelle), keittiö, kaksi terassia.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Haapaniemi, Etelä-Savo – moderni hirsimökki, oma laituri, soutuvene, sauna

Savonlinnasta 61 km itään, Saimaa/Puruvesi 25 m, kova, loivasti syvenevä hiekkapohja, laituri ja soutuvene.

Hirsimökki 2014, keittiö, olohuone, makuuhuone (10 m²) parivuode, makuuhuone (10 m²) kaksi vuodetta, pukuhuone, pesuhuone, sauna (sähkökiuas), erillis-wc, katettu kuisti ja iso terassi.
Matalalla parvella kaksi vuodetta.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Raasepori, Uusimaa – viihtyisä remontoitu pikkumökki, oma laituri, soutuvene, sauna

Tammisaaresta 38 km länteen, långträsket 20 m, laituri, uimaraput, soutuvene.

Viihtyisä sisältä 2020 remontoitu ja tunnelmallinen pikkumökki rauhallisella paikalla järven rannalla.
Mökki 30 m², tupakeittiö, verhoilla suljettava makuuhuone jossa parisänky, oleskelutilassa levitettävä vuodesohva kahdelle. Samassa rakennuksessa puulämmiteinen sauna, johon oma sisäänkäynti terassilta, saunaan kantovesi järvestä. Erillinen ulkokäymälä.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Ikaalinen, Pirkanmaa – ihana moderni pikkumökki, sauna, oma vene

Ihana pikkumökki, kaikki tarpeellinen tässä ja nyt. Saunassa aivan upeat löylyt. Terassi iso, jolloin kesäsateellakin voi hyvin istua ulkona. Ja mikä parhainta, luonnonrauha – vain linnunlaulua, muuten niin hiljaista. Silti keskustaan on lyhyt matka, joten ruokaostokset sujuu nopeasti.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Ruovesi, Pirkanmaa – rantatupa omalla laiturilla

Tampereelta 70 km koilliseen, Mäkelänjärvi 20 m (pituus 1,5 km , leveys 500 m), matala hiekoitettu mutapohja, oma vene ja laituri.

Hirsimökki 2008, tupakeittiö, makuuhuone yläkerrassa 2 vuodetta ja vuodesohva, yläkertaan jyrkät portaat, pesuhuone, suihku, sauna (puukiuas), iso avokuisti.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Eräkämppä Hämeenlinnassa

Eräkämpällä tarkoitetaan sellaista mökkiä, joka on ensisijaisesti helppo, mutta varustukseltaan vaatimaton majoitus eränkävijöille. Esimerkiksi metsästäjät vuokraavat syksyisin eräkämppiä majapaikoiksi retkille, joilla tarvitaan vain joku sateensuoja ja paikka grillata eväät. Eräkämpät ovat usein vaatimattomia, mutta tarjoavat paremman suojan pään päälle reissulla, kuin esimerkiksi teltat, ja toimivat hyvänä tukikohtana luonto- ja metsäretkillä. Jotkut eräkämpät sisältävät vessan ja jopa sähköt, mutta suurin osa on sähköttömiä ja ne sijaitsevat usein aivan luontoalueiden ytimessä upeilla paikoilla. Monesti eräkämpät on rakennettu kalarikkaiden vesien ja runsaiden metsien äärelle, mutta ennen kaikkea eräkämpät tarjoavat todellista mökkitunnelmaa!

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Kerimäki, Savonlinna

40 km koilliseen Savonlinnasta, Puruvesi/Levälahti 5 m, matala hiekkapohja, laituri ja soutuvene.

Hirsirakennus 1974, keittonurkkaus, olohuone, 2 alkovia, toisessa 2 vuodetta, toisessa kerrossänky, sauna, pukuhuone, katettu kuisti.

» Tutustu tähän mökkiin tästä

Jätä kommentti jos osaat suositella lisää upeita kesämökkejä vuokralle kesäksi 2021

» Lisää matkatarjouksia Top 10 Matkatarjoukset sivustolta


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.