Thai Airways avasi lentokone teemaravintolan Bangkokiin


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Tämä on positiivisen omituista. Harmi että Thaimaan rajat ovat vielä kiinni.

Thai Airways on avannut teemaravintolan pääkontottorinsa rakennukseen Bangkokiin. Konsepti on yksinkertainen. Ravintolassa tarjoillaan samoja ruokia kuin lennolla, ilman että joutuu matkustamaan minnekään.

Toiset tykkää lentokoneruoasta, toiset ei. 🙂
Toinen tapa päästä matkamoodiin vatsan kautta on suomalainen Makumatka.fi.
Tällä viikolla tilaat kotiin esim. makumatkan Thaimaahan, Kreikkaan tai vaikkapa Hawaiille. Makumatkan reseptiikasta vastaa huippukokki Mikko Pölkki, ja laatu vastaa ravintolaruokaa.

Thai Aiwaysin ravintolassa on sekä economy että business luokan istuimet. Pöydät on rakennettu lentokoneen moottorien osista ja koneen renkaista, eli teemasta ei ole lipsuttu edes huonekalujen osalta.

Ravintola on myös täynnä teemaan liittyviä koriste-esineitä ja pienoismalleja yhtiön lentokoneista.

Ravintola sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, joten luonnollisesti sinne noustaan lentoportaita pitkin.

Asiakkaat saavat boarding passin muistoksi. Siihen on merkitty matkustusluokaksi ”F” (kuten ”First” class) ja lähtökentäksi THA (oletettavasti THai Airwaysin mukaan) ja päämääräksi HDQ (olettettavasti Headquarters eli päämajan mukaan). Sitä emme tiedä saako ruokailusta Star Alliancen pisteitä. 🙂

Ravintolan aukioloajat ovat keskiviikosta perjantaihin 07:00-14:00. Aamulla tarjoillaan aamiaista kuten lentokoneissa aamuisin, ja 9 jälkeen saakin jo lämmintä lentokoneruokaa.

Alla kuva ruokalistasta. Pasta bolognesesta saa maksaa 129THB (~4 EUR) ja chicken shawarmasta 95THB (~3 EUR).

Vaikka ravintolakonsepti on uusi, Thai Airwaysin lentokoneruokaa on saanut tilata kotitoimituksena jo monen kuukauden ajan.

Hauska konsepti, vaikka tuskin tämä kompensoi niitä satoja miljoonia mitä yhtiö menettää siitä että suurin osa heidän koneista seisoo parkissa tällä hetkellä.


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.