Tälläinen on Emirates Palace (Abu Dhabi); luksushotelli, jossa viihtyy maanpakoon lähtenyt Espanjan kuningas

Emirates Palace

Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Espanjasta maanpakoon lähetetyn entisen kuninkaan Juan Carlosin ensimmäinen määränpää on Abu Dhabi, Arabiemiirikunnissa. Kuninkaalla on hyvät suhteet maan emiriin, joka on järjestänyt hänelle majoituksen yhteen maailman ylellisimmistä hotelleista: luksushotelli Emirates -palatsiin. Hotelli on kuninkaalle tuttu, sillä F1 fanina hän käy siellä lähes vuosittain emiirin kutsumana. Emiirillä on tapana viihdyttää arvovieraita juuri kyseisessä hotellissa.


Hintavertailu Emirates Palace:
3 vrk, 13-16.11.2020, 2 hlö – hinnat tarkistettu 13.8.2020
Top 10 Matkatarjoukset: Coral room puolihoidolla (sis. aamiaiset ja illalliset) 1461 € (halvin)
– Booking.com: Coral room aamiaisella 173
0 €
– Hotellin oma nettisivusto: Coral room aamiaisella 1730 €


Emirates Palace on vastikään avannut uudelleen uima-altaansa ja osan kymmenestä ravintolastaan, jotka olivat suljettuna usean kuukauden ajan koronarajoitusten takia. Arabiemiraatit avasivat pääsyn ulkomaisille turisteille heinäkuussa, mutta kaikilta maahantulijoilta vaaditaan negatiivinen PCR-testin.

Yksi Emirates Palace hotellin monista uima-altaista

Valmistuttuaan maailman kallein hotelli

Emirates Palace oli valmistuttuaan vuonna 2005 maailman kallein hotelli (rakennuskustannukset 3 miljardia dollaria). Hotellilla on 1,3 km yksityistä rantaa, useita ravintoloita ja yksi maailman kalleimmista sviiteistä. Huhujen mukaan kuningas asuu juuri tässä kolmen makuuhuoneen, 680 neliömetrin sviitissä, jonka normaalihinta on n. 12 000 euroa per yö.

Emirates Palacen ylellisestä sisustuksesta voi nauttia vaikka ei käyttäisi kymmeniätuhansia majoitukseen, sillä hotellin yleisiin, kullalla sisustettuihin tiloihin, pääsee tutustumaan myös ilman huonevarausta. Ulkopuoliset saavat myös vierailla hotellin lukuisissa ravintoloissa ja kahviloissa. Yhtenä hotellin erikoisuutena voi nauttia 24-karaatin syötävillä kultalastuilla koristetun Cappucino kahvin hintaan 18 euroa. Kultaa löytyy hotellista runsaasti sillä hotellin sisustukseen on käytetty yhteensä 5 tonnia kultaa! Termin ”Luksushotelli” käyttäminen tämän hotellin kuvauksessa ei siis ole lainkaan liioiteltua.

Kultalastuilla maustettu ja koristeltu Cappucino (hinta n. 18 euroa)
Kultalastuilla maustettu ja koristeltu Cappucino (hinta n. 18 euroa)
Vaatomattomampi Royal Khaleej Sviitti; parveke merinäköalalla
Vaatomattomampi Royal Khaleej Sviitti; parveke merinäköalalla

Hotellissa on kuvattu lukuisia elokuvia

Hotellissa on lisäksi 22 muuta vaatimattomampaa sviittiä, jotka on tarkoitettu valtion päämiehille ja muille tärkeille vieraille. Hotellin on suunnitellut brittiarkitehti John Elliott, ajatuksena jäljitellä islamin suuria palatseja. Hotelli on tullut tutuksi myös useassa tunnetussa elokuvassa mm. Fast and the Furious 7, The Kingdom ja 6 Underground. Hotellissa järjestetään aika ajoin myös tunnettujen artistien konsertteja jopa 15,000 vieraalle. Siellä ovat esiintyneet mm. Christina Aguilera ja Justin Timberlake.

Coral room on Emirates hotellin standard luokan huone
Coral room on Emirates hotellin standard luokan huone

Hotellikompleksista löytyy myös ostoskeskus, 2 helikopterikenttää, 2 kylpylää, 40 neuvotteluhuonetta ja yhteensä 394 asiakashuonetta. Paikka on erityisen tunnettu hyvistä ravintoloistaan, joissa myös hotellin ulkopuoliset vieraat voivat käydä syömässä.

Yksi hotellin lukuisista ravintoloista; Mawal (libanolilainen ruoka)
Yksi hotellin lukuisista ravintoloista; Mawal (libanolilainen ruoka)
Hotellissa on useita uima-altaita ja tekemistä myös lapsenmielisille
Hotellissa on useita uima-altaita ja tekemistä myös lapsenmielisille

Emirates Palacea hallinnoi vuoden 2020 tammikuuhun asti sveitsiläinen Kempinski hotelliketju, jonka jälkeen se on siirtynyt hongkongilaiselle Mandarin Oriental ketjulle. Itse rakennuksen omistaa Abu Dhabin emiraatti (ts. valtio).


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.