SunExpress aloittaa lennot Turkkiin


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Heinäkuussa voi suunnata suorin lennoin aurinkolomalle Turkin Kusadasiin, sillä SunExpress lentoyhtiö aloittaa heinäkuun alussa jälleen suorat lennot Helsingistä Izmiriin.
» Katso tästä matkapaketteja Kusadasiin.
Esim. All inclusive rantahotelli Kusadasissa! Sis. suorat Sunexpress lennot Izmiriin, all inclusive majoitus 4* Ladonia Adakule hotellissa, ruumaan kirjattava matkalaukku, lentokenttäkuljetukset kohteessa. 512 € / 7 vrk / hlö (9.7.)

Helsingin lisäksi SunExpress lentää Turkkiin myös muista Pohjoismaista. Euroopan maissa voimassa olevien matkustusrajoitusten vuoksi lentoja on saatavana vain EU: n ja Turkin kansalaisille, joilla on oleskelulupa, työlupa tai tyypin D passi perheenyhdistämistä varten, Eurooppaan matkustettaessa.

Hygienia- ja turvarajoitukset
Covid-19 turvarajoitukset vaikuttavat matkustamiseen ja esimerkiksi lentokentälle matkustajia kehoitetaan saapumaan kolme tuntia ennen lähtöä lentoasemilla sovellettavien hygienia- ja turvavälisääntöjen vuoksi.

Kasvomaskien käyttäminen on pakollista kaikilla SunExpress-lennoilla. Lentoyhtiö on myös päivittänyt lennon aikana tarjoamiaan palveluita vähentääkseen kontaktia henkilökunnan ja matkustajien välillä.

Viranomaisten antamien ohjeiden mukaan lentoyhtiö ei hyväksy matkustamoon matkatavaroita, paitsi välttämättömiä esineitä, kuten kannettavia tietokoneita, käsilaukkuja, salkkuja tai vauvan tarvikkeita.
SunExpress jakaa desinfiointipyyhkeitä matkustajilleen kaikilla lennoilla.
Kansainvälisten viranomaisten hyväksymät desinfiointimenettelyt suoritetaan säännöllisesti kaikille SunExpress lentokoneille. Jokaisessa lentokoneessa on HEPA -ilmansuodatusjärjestelmä, jota käytetään myös sairaaloiden leikkaussaleissa. Nämä suodattimet, joiden suodatusaste on 99,9 prosenttia kaikkia tunnettuja viruksia vastaan, mukaan lukien koronavirus, raikastavat ilmaa kolmen minuutin välein ylhäältä alas lennon aikana.

Tiedot SunExpress, Ikkunapaikka.fi


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.