Maailman paras ranta


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Whitehaven beach on valittu Tripadvisorin Travellers choice -äänestyksen maailman parhaaksi rannaksi vuonna 2021. Eikä syyttä, sillä tämä suuren valliriutan sydämessä sijaitseva ranta on yksi maailman koskemattomimmista ja kauneimmista rannoista.

Whitehaven Beach, maailman paras ranta 2021
Kuva Hoshi Moshi, Unsplash

Whitehaven ei ole ensimmäistä kertaa maailman paras ranta, vaan se on voittanut aiemminkin palkintoja, mm. 2013 se nimettiin Australian ykkösrannaksi sekä vuonna 2017 Whitehaven Beach arvioitiin eteläisen Tyynenmeren parhaaksi rannaksi TripAdvisor Travellers ‘Choice Awards -palkinnoissa.

Whitehaven beach sijaitsee Whitsunday -saarella.
Kuva N. Storey, Unsplash

Lämmin, turkoosinvärinen vesi ja pehmeä, moitteeton valkoinen hiekka, Whitehaven Beach on yksinkertaisesti taivas maan päällä. Se sijaitsee Whitsunday-saarella, joka on suurin alueen 74 saaresta.

Whitehaven beach on seitsemän kilometriä pitkä.
Kuva Dean Mcquade, Unsplash

Whitehaven Beach on yli seitsemän kilometriä pitkä ja sitä ympäröi upea koskematon luonto. Siellä ei saa tupakoida sekä koiria ei saa tuoda saarelle. Se on äänestetty maailman parhaaksi ympäristöystävälliseksi rannaksi ja Queenslandin puhtaimmaksi rannaksi.

Whitehaven beachille pääsee veneellä.
Kuva Elena Emmy, Unsplash

Hamilton Islandilta pääsee noin puolessa tunnissa katamaraanilla Whitehaven Beachille. Eri matkanjärjestäjät tekevät päiväretkiä saarelle.

Maailman paras ranta tarjoaa myös  ihanteelliset uintimahdollisuudet.
Kuva Calvin Shelwell, Unsplash

JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.