Maailman ensimmäinen lentävä lastentarha


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Kaikki lasten kanssa matkustaneet tietävät ne haasteet, joita usein tulee, kun pitkällä lentomatkalla perheen pienimmät kyllästyy, riehuu tai muuten vaan aiheuttaa harmaita hiuksia vanhemmille (ja ehkä kanssamatkustajillekkin). Tällaiseen ongelmaan on keksitty ratkaisu: lentävä päiväkoti!

Luit aivan oikein! Ne jotka ovat onnekkaita ja matkustavat loistokkaalla Fly Elite Jetsin yksityiskoneella voivat nauttia lentävästä päiväkodista. Yksityiset suihkukoneet palvelevat perinteisesti erittäin hyvin liike-elämän ammattilaisia, mutta niissä on vähän tai ei lainkaan mukavuuksia tai palveluita lapsille. Näin ollen Fly Elite Jetsin toimitusjohtaja, Christopher Williams-Martin, itsekkin kahden lapsen isä, suunnitteli yhdessä palkitun sisustussuunnittelijan, Jenny Allanin, kanssa lasten oman tilan yksityiskoneeseensa. Matkustettuaan monesti lastensa ja ystäväperheiden kanssa hän huomasi, että tällaiselle “lastenosastolle” on tarvetta, jotta äidit voivat esim. imettää rauhassa ja lastenhoitajat vahtia pienokaisten puuhastelua.

Tyyliä lapsillekkin

Lasten alue sijaitsee koneen takaosassa, mikä jää yleisesti koneissa vähemmälle käytölle. Wc ja suihkutilat ovat aivan vieressä sekä matkatavaroiden säilytys koneen takaosassa helpottavat lasten kanssa toimimista. Alue on suunniteltu niin, että siellä voi rauhassa leikkiä ja nukkua. Sohvasta saa tehtyä sängyn ja katossa on tähtitaivas, joka luo upean satumaisen tunnelman. Luonnollisesti koneesta löytyy myös viihdykettä lapsille. Pelikonsolit ja kolme televisiota takaavat, ettei pitkän lentomatkan aikana tarvitse tylsistyä. Kirjoja voi mennä lukemaan vaikka pieneen leikkitelttaan, jonka saa helposti kasaan koneen nousua ja laskua varten. Sisustuksessa on pysytty hillityissä väreissä ja lisätty pieniä yksityiskohtia mm. istuinten niskatukiin, joissa on kohokuvioiset nallet. Koneen väliseinät on pehmustettu ja tyyli on hiottu loppuun sycamore viilutetuilla ovilla ja messinkisillä yksityiskohdilla.

Vain rikkaiden ylellisyys

Covid on lisännyt tilauslentojen kysyntää. Monet haluavat matkustaa niin, että voivat suojautua pandemialta. Mutta miten tällaisesta lentävästä lastentarhasta pääsisi nauttimaan sellaiset perheet jotka eivät yksityiskoneilla matkusta? Christopher Williams-Martinin mielestä myös kaupalliset lentoyhtiöt voisivat ottaa mallia tästä ideasta. Monissa isoissa lentoyhtiöissä on business luokan baari jota Williams-Martinin mielestä voisi hyvin myös hyödyntää lasten leikkialueena, ainakin osan matkasta. Tässä olisi nyt ideariihen paikka monessa yhtiössä.

Elite Jets on suunnittelemassa lastenosastoa myös muihinkin Gulfstream G650 koneisiinsa, jotta se houkuttelisi perheitä matkustamaan yksityiskoneilla. Viimeisen vuosikymmenen aikana yksityiskoneiden käyttö on lisääntynyt ja se on kehittymässä liiketoiminnaksi, joka ei palvele ainoastaan liikemiehiä. Koneet vuokrataan yleensä tuntihinnalla joten kuinkahan monen perheen matkabudjettiin yksityiskoneen vuokraus mahtuu?

No, jos tämä on vain varakkaiden matkustustapa niin edullisemmat matkapaketit löytyvät täältä.


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.