Elämyksiä ja rentoutumista Nuuksion uudessa luontohotellissa


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Nuuksion kansallispuistoon, Suomen Luontokeskuksen viereen, aukeaa kesällä Haltia Lake Lodge, joka on kuin lintukoto. Se on uusi luontohotelli, jossa on vahvasti läsnä kestävä kehitys ja luonnonsuojelu. Rentoudu ja virkistäydy upeiden luontoelämyksien parissa.

Kuva Narahari, Unsplash

Majoituksessa on huomioitu hyvän levon merkitys ja huoneissa ei ole muun muassa televisiota. Ainoastaan tabletti, josta löytyy kaikki majoitukseen tarvittava informaatio. Hotellihuoneita on 20 ja perhehuoneita kolme. TV:tä voi katsella hotellin loungessa, jossa voi samalla maistella vaikka pienpanimotuotteita.

Voit antaa itsesi luonnon syleilyyn ja ulkoilla upeissa maisemissa. Kävele, pyöräile, hiihdä tai melo pienellä järvellä. Hotelli järjestää erilaisia elämyksiä niin maastossa kuin hotellin pihapiirissäkin. Päivän päätteeksi rentoudut saunassa ja nautit iltanuotiosta kaikessa hiljaisuudessa.

Kuva Joonas T., Unsplash

Halti Lake Lodge haluaa toimia malliesimerkkinä kestävän matkailun sekä kierrätyksen ja muovittomuuden suhteen. He käyttävät 100% uusiutuvaa energiaa ja suosivat paikallisia pientoimijoita. Heidän toiveena on olla hiilinegatiivisiä jo vuonna 2022.

Luontohotellissa on myös myynnissä ekologisesti ja eettisesti tuotettuja tavaroita ja käyttöesineitä, luonnonmukaisia tekstiilejä sekä muita luonnon materiaaleista valmistettuja koruja, kelloja ja pienpanimotuotteita.

Hotellin kiinteistö on kunnostettu uusiokäyttöön ja se on aiemmin ollut läheisen Solvallan urheiluopiston käytössä. Varauksia hotelliin otetaan keväällä 2021.

Muihin Suomen sekä ulkomaan kohteisiin voi tehdä varauksia jo nyt täällä!


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.