Lapsiystävällisimmät lentokentät


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Loma tarjoaa yleensä upeita hetkiä perheille mutta pahinta on kuitenkin aika, joka vietetään lentokentällä. Jotkut maailman lentokentistä palvelevat lapsia paremmin kuin toiset. Tässä lapsiystävällisimmät lentokentät, joissa viihtyy kaikenikäiset.

Lapsi juoksemassa lentokentällä.
Kuva Hanson Lu, Unsplash

Kriteereitä lapsiystävälliselle lentokentälle on varmasti yhtä paljon kuin on matkustajiakin. Mutta pääpiirteittäin tärkeimmät kriteereistä ovat liikkumista helpottavat asiat kuten ilmaiset rattaat, lasten viihdyttämistä auttavat leikkialueet ja siistit sekä helpot paikat hoitaa pientä vauvaa.

Kurkkaa matkatarjoukset täältä.

1. Changin lentokenttä, Singapore

Rain Vortex vesiputous Changin lentokentällä on upea nähtävyys.
Kuva Kamil Tatol, Unsplash

Singaporen Changin lentokenttä on yksi maailman parhaista niin lapsille kuin aikuisillekkin. Sen erikoisominaisuus on se, että se keskittyy luontoon. Kentältä löytyy perhospuutarha, auringonkukkapuutarha sekä lumottu puutarha. Näiden lisäksi lapsille on tarjolla erilaisia leikkialueita ja kiipeilymahdollisuuksia sekä 12 metrin pituinen liukumäki. Ja jos kentällä on todella paljon aikaa, sitä voi kuluttaa vaikka leffateatterissa tai pelaten videopelejä Experience Studio -virtuaalimaailmassa. Rain Vortex on 40 metrinen vesiputous, joka muuttuu iltaisin upeaksi ääni- ja valoshowksi. Toimintaa on loputtomiin. Changin lentokenttä on nähtävyys jo itsessään, joten varo ettet myöhästy lennoltasi!

2. Dubain kansainvälinen lentokenttä, Arabiemiirikunnat

Dubain lentokentältä löytyy monta leikkipaikkaa.
Kuva Depositphotos

Dubain kansainvälinen lentokenttä kuuluu ehdottomasti lapsiystävällisimmät lentokentät -listaan. Se tarjoaa sekä lapsille että koko perheelle paljon toimintaa. Perhevyöhyke sijaitsee terminaali 3:ssa. Sieltä löytyy paljon erilaisia ​​hauskoja aktiviteetteja, kuten valtava BOUNCE-trampoliinipuisto, jossa on oma koripallokenttä. Läheisellä puistoalueella on mukavat istuimet aikuisille sekä lasten leikkipaikka, jota voi käyttää ilmaiseksi. Lähettyviltä löytyy myös upeat ruoka- ja ostospaikat, kuten Nutella Café, Hard Rock Café ja jättimäinen makeiskauppa Candylicious. Pienten vauvojen hoitoon on omia huoneita, joissa voi rauhassa hoitaa vaipan vaihdot ja syömiset. Lähtöselvityksen yhteydessä on tarjolla rattaita, joilla pääsee portille asti.

3. San Franciscon kansainvälinen lentokenttä, Yhdysvallat

San Franciscon kentällä voi ajella Air Train junalla ja ihastella maisemia.
Kuva Depositphotos

San Franciscon kentältä löytyy monenlaisia aktiviteetteja ja lasten leikkipaikkoja joka terminaalista. Air Train junalla voi ajella ihastelemaan upeita maisemia lentokentälle. Lisäksi kentältä löytyy ilmailumuseo sekä kirjasto ja muita näyttelyitä ja videotaidetta. 13 ravintolaa tarjoavat lapsille omia erikoisannoksia. Lisäksi kentän seitsemästä eri kaupasta voi ostaa vauvojen hoitotarvikkeita, kuten vaippoja ja liinoja. Hoitohuoneita on myös tarjolla joka terminaalissa. Vanhempien kannalta logistisesti myös perheen lähtöselvityksen yhteydessä on ilmaisia ​​rattaita, joita voidaan käyttää portille asti.

4. Zürichin lentokenttä, Sveitsi

Lapsiystävällisimmät lentokentät tarjoavat leikkipaikkoja lapsille, kuten tämä Zürichin lentokentän ulkoleikkipaikka.
Kuva Depositphotos

Zürich on Euroopan kentistä ehdottomasti yksi lapsiystävällisimmistä lentokentistä jo erityisesti sen siisteyden takia. Zürich tarjoaa paitsi leikkimahdollisuuksia pikkulapsille myös erinomaisia ​​palveluita pienten lasten vanhemmille. Tilavissa, maksuttomissa ja hyvin varustelluissa perhepalveluhuoneissa on hyvät mahdollisuudet imetykseen ja nukkumiseen sekä ruuan lämmitykseen pienessä minikeittiössä. Saatavilla on niin ruokailuvälineet kuin hoitopöydätkin sekä vauvatuotteet. Hieman vanhemmille lapsille on tarjolla PlayStation-pelejä ja pöytäjalkapalloa. Eri puolilla lentokenttää löytyy myös leikkialueita pienille lapsille. Observation Deck B on ulkona sijaitseva leikkialue, jossa voi käydä happihyppelyllä ennen siirtymistä lähtöselvitykseen.

5. Amsterdamin Schipholin lentokenttä, Alankomaat

NEMO-tiedemuseo Amsterdamin lentokentällä tarjoaa mielenkiintoista tekemistä kaikenikäisille.
Kuva Depositphotos

Ylivoimaisesti yksi Amsterdamin Schipholin lentokentän mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on se, että kaupunki tulee luoksesi. Holland Boulevard, joka sijaitsee loungen 2 ja 3 välissä, upottaa lapsesi hollantilaisen taiteen ja kulttuurin sydämeen. Boulevardilla voi käydä tutustumassa muun muassa NEMO-tiedemuseoon, jossa voi leikkiä vaikka supersankaria muokkaamalla ääniaaltoja ja vaihtaa kasvot jonkun toisen kanssa. Nuorille ja vanhoille on olemassa erilaisia interaktiivisia testauspaikkoja ja muuta tekemistä sekä pienemmille leikkipaikka. Schipholin kentältä löytyy lisäksi muita aktiviteetteja jättikokoisista pehmonalleista lasten lentosimulaattoreihin sekä tietysti pienten lasten hoitohuone Holland Boulevardilta.

6. Hongkongin kansainvälinen lentokenttä, Hongkong

Hongkongissa on turvallista leikkiä pehmustetuilla leikkialueilla.
Kuva Depositphotos

Hongkongin lentokentältä löytyy yli 30 hoitohuonetta ympäri lähtöterminaalia. Pehmustetuilla ja aidatuilla lasten leikkialueilla on turvallista kuluttaa energiaa sekä katsella televisiosta sarjakuvia ja erilaisia lastenohjelmia. Näitä alueita on yhteensä seitsemän eri puolilla kenttää. Hongkongin kentältä löytyy myös värikäs ja houkutteleva LEGO-kauppa sekä Disneyland -aiheinen ’The Magic of Hong Kong Disneyland’ kauppa, josta löytyy kaikki ikimuistoiset Disney hahmot.


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.