Lappiin laskettelemaan jo lokakuussa!


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Ensimmäiset Lapin kohteet aloittavat hiihtokauden jo parin viikon päästä lokakuussa. Levillä ja Rukalla avataan rinnekausi säilölumen turvin jo 2.10. Rovaniemi ja Saariselkä aloittavat hiihtokauden 21.11.

Ennen lumilomaa on myös aika ihailla Lapin ruskaa sekä metsästää revontulia pimenevissä syysilloissa. Nyt voi nauttia luontoelämyksistä ja samalla tukea myös kotimaan matkailua!

VR lisäsi junavuoroja syyslomaviikolle! Nyt myynnissä ylimääräisiä yöjunavuoroja Kolariin ja Rovaniemelle. Yöjunassa matkustat turvallisesti omassa makuuvaunussasi, ja voit myös kuljettaa oman auton autovaunussa.

Tee syysmatka Leville 10.10-18.10. Matkaa yöjunalla Kolariin (junamatka menopaluu kahdelle makuuhytissä 334€ / hytti) ja majoitu Levillä Hullu Poro hotellissa aamiaisella hinta kahdelle yhteensä 628 € /2hh / 7 vrk. Kolarista Leville pääset Junabussilla hintaan 24 € / hlö / suunta.

Katso tästä lisää muita Top10 Matkatarjouksia Lapin lomakohteisiin.

Rukan ruskassa pääset myös testaamaan syksyn ensimmäiset laskut, sillä Rukan hiihtokausi starttaa jo lokakuun ensimmäisenä viikonloppunan Saaruan 12 ja 13 rinteillä ennätysaikaisin säilölumen turvin. Parkkilaskijoidenkaan ei tarvitse odottaa pitkään lumille pääsyä, sillä Saaruan rinteille rakennetaan oma reiliosio, mikä mahdollistaa laskulinjoja myös parkkilaskijoille.  Ruka Parkin avaustavoite on viimeistään 8. lokakuuta! 

Samalla kun lumikausi aloitetaan on Rukalla hyvät mahdollisuudet nauttia myös ruskasta. Värikäs luonto suorastaa kutsuu vaeltamaan tai suuntaamaan Karhunkierrokselle.

>> Vietä viikonloppu Rukalla esim. 393 € / hlö / 2 vrk (9.10.) Sis. lennot, majoitus Scandic Rukahovi hotellissa aamiaisella

Levin talvikausi starttaa yleensä ensilumen myötä marraskuussa, mutta tänä vuonna sukset voi kaivaa varastosta ennätysaikaisin sillä ensimmäiset laskut lasketaan Eturinteellä säilölumen turvin ja Ensilumen ladulla voi jo verrytellä talven sivakointeja 2.10.2020 alkaen!

Levin hiihtokeskus säilöö nyt neljättä kautta lunta, jota makaa peitteiden alla noin 150 000 kuutiota odottamassa kylmempiä säitä ja levitystä rinteisiin. Eturinteelle avautuva rinnealue on viimevuotista suurempi alue, jossa tilaa on niin harrastajille kuin lasketteluseuroille. Rinteessä on myös reilejä, joissa pääsee maistamaan parkkilaskua.

>> Syysmatka Leville esim. 264 € / hlö / 2 vrk (22.10.) Sis. lennot ja majoitus Hullu Poro hotellissa aamiaisella

Rovaniemi ja Saariselkä avaavat talvikauden 21.11. Rovaniemellä voit vierailla syyslomalla vaikkapa joulupukin luona ja ylittää Napapiirin.

Lappi tarjoaa todellisia matkailuelämyksi. Kiinnostaisiko huskyajelu, porojen ruokinta tai osallistuisitko nuotikokkailutyöpajaan?

>> Katso tästä ainutlaatuisia elämyksiä Lapissa


JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.