Hotelli, jossa ‘House of Gucci’ -tähdet yöpyivät


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Rooman ylellinen ostoskatu Via Condotti suljettiin, kun Ridley Scottin kuvaamaa elokuvaa ‘House of Gucci’ purkitettiin Lady Gagan ja Al Pacinon tähdittäminä. Elokuvan kohtauksia kuvataan tiukkojen turvatoimien keskellä espanjalaisten portaiden alueella, lähellä aitoa oikeaa Guccin putiikkia. Via Venetolla sijaitseva hotelli, jossa ‘House of Gucci’ -tähdet yöpyivät, on kuin suoraan elokuvan kulisseista.

Rooman espanjalaiset portaat ovat osa elokuvan näyttämöä.
Kuva Needpix

Elokuvien suosittu kuvauspaikka

Lady Gaga, Adam Driver ja Al Pacino saapuivat äskettäin Italiaan kuvaamaan “House of Gucci” -elokuvaa. Elokuva kertoo sensaatiomaisen tositarinan “Mustasta leskestä” Patrizia Reggianista (näyttelijä Gaga), joka maksoi hitmanille 300 000 euroa tappaakseen entisen aviomiehensä, muotidynastian perillisen Maurizio Guccin (näyttelijä Driver). Viimeksi Piazza di Spagna, espanjalaiset portaat, suljettiin samalla tavalla, kun Tom Cruise kuvasi siellä viime vuoden marraskuussa elokuvan Mission Impossible 7 -kohtausta.

Baglioni HOtel Regina on hotelli, jossa House of Gucci -tähdet yöpyivät.
Kuva Booking.com

Lady Gaga on palannut Italian pääkaupunkiin vietettyään useita viikkoja kuvaamassa kohtauksia Milanossa ja Comojärvellä. Tällä hetkellä hän tiettävästi majoittuu vuokraamassaan kattohuoneistossa, josta on näkymät Forum Romanumin aukiolle. Italialaisen Corriere dello Sport -lehden mukaan Lady Gaga nähtiin kuitenkin helmikuun lopulla poistumassa Baglioni Hotel Reginasta Rooman Via Venetolla.

Baglioni Hotel Regina on pieni perheomisteinen hotelli.
Kuva Booking.com

Marmoria ja art deco -tyyliä

Pieni perheomisteinen Baglioni Hotel Regina on osa Baglioni-ryhmää ja maailman johtavien hotellien jäsen. Hotelli on saanut nimensä kuningatar Margheritalta, joka asui siellä vuosina 1900-1906.

>>Rooman nähtävyyksien äärelle sekä elokuvan kohtauspaikoille löydät lisää hotellivaihtoehtoja täältä.

Hotellin tilat on sisustettu marmorilla sekä art deco -kalusteilla.
Kuva Booking.com

Hotelli, jossa House of Gucci -tähdet yöpyivät, on sisustettu marmorilla, Muranon kattokruunuilla sekä art deco -kalusteilla. Hotellin tunnelma huokuaa klassista vanhaa tyyliä, josta on helppo kuvitella Lady Gagan hakevan inspiraatiota ‘House of Gucci’ -elokuvaan.

Hotellin upea kattohuoneisto on koko ylimmän kerroksen kokoinen.
Kuva Booking.com

Baglioni Hotel Reginassa on 95 huonetta ja 23 sviittiä, mutta sen kruununjalokivi on epäilemättä roomalainen kattohuoneisto. Tämä valtavan kokoinen huoneisto kattaa koko hotellin ylimmän kerroksen. Asiakkailla on runsaasti tilaa, koska sviitissä on olohuone, ruokasali, keittiö, baari, kolme makuuhuonetta ja massiivinen terassi. Kylpyhuoneen porealtaasta on laajat näkymät Rooman kupoleihin, monumentteihin ja terrakotta kattojen ylle.

Hotellin sviitistä on upeat näkymät Rooman terrakotta kattojen ylle.
Kuva Booking.com

Hotellin aulassa olevassa Caffè Baglionissa voi nauttia kahvia, teetä ja kevyitä purtavia, kun taas Brunello Bar and Restaurant tarjoaa välimerellisiä ruokia, joita loihtii kokki Luciano Sarzi Sartori, joka on myös valmistanut ruokaa kuuluisuuksille kuten George Clooneylle ja Jennifer Lopezille.

Hotellin ravintola tarjoilee välimerellisiä ruokia.
Kuva Booking.com

JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.