Staycation ravintolamme Finnjävel on nyt myös TV:stä tuttu


Äänikirjat maksutta 6 viikoksi! Nextoryssa voit valikoida lukemista satojentuhansien ääni- ja e-kirjojen valikoimasta suoraan tabletillesi tai kännykkääsi. Lunasta tarjous tästä!

Finnjävel-ravintola Helsingissä tuo suomalaiset perinneruoat huippuravintolan vetonauloiksi. Tämä konsepti on huippukokkien Henri Alénin ja Tommi Tuomisen käsialaa. Miehet ovat uudistaneet ravintolan menun ja paljastavat nyt MTV 3 kanavan Menu Finnjävel -ohjelmassa, kuinka fine dining ravintolan suosikkiannosten inspiraatio löydettiin eri puolilta Suomea.

Seuraa maanantai-iltaisin klo 21 lähetettävässä 6-osaisessa sarjassa, kuinka perinneruoka muuttuu gourmet -aterioiksi. Kotikokkien ja kaikkien ruuasta kiinnostuneiden on mahdollista seurata, kuinka tinkimätöntä työtä ja testaamista ravintolamenun rakentaminen huipputasolla on.
Ruuan alkulähteille suunnataan mm. Paraisille, Juvaan, Punkalaitumelle ja Uuteenkaupunkiin.

Jos haluat testata Finnjävel -menun, varaa minilomapakettimme Clarion hotelliin.JALKAPALLOFANEILLE: KATSO BUNDESLIIGA-MATSIT ILMAN KUUKAUSIMAKSUJA

Unibet TV tarjoaa livestreamit Bundesliigan otteluihin. Tarvitset pelitilin, tilille käteistä, jonka jälkeen voit katsoa matsit suorina livestream-lähetyksinä. TÄSTÄ KATSOMAAN


Ei vielä kommentteja

Vastaa

Sähköpostia ei julkaista.