Avainsana: helsinki

Helsingin mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Pääkaupunkimme herää eloon kun kesäauringon säteet lämmittävät ja terassit aukeavat. Se on myös parasta aikaa lähteä tutkailemaan Helsingin mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja löytää itsensä ehkä jostain uudesta, kiinnostavasta kohteesta. Helsinki on täynnä upeita paikkoja ja moni niistä meille jo varsin tuttuja mutta tiedätkö mitä löytyy esimerkiksi Tuomiokirkon alta? Tai mistä löytyy Helsingin vanhimman kirkon kivijalka?

Helsingin kaupunkikierros tuktukin kyydissä

Kevätaurinko lämmittää ja viimeiset lumen rippeet sulaa. Katuja ja autoteitä putsataan talven hiekoituksista ja kohta on taas aika lähteä baanalle! Nimittäin Helsingin kaupunkikierrokselle tuktukin kyydissä!

Hotelli Marski on tapa elää ja hengittää Helsinkiä

Aivan Helsingin ytimessä, tumman kulmarakennuksen katolla seisoo museoviraston suojelema kyltti, jossa lukee MARSKI. Se on 1960-luvulta lähtien ollut tämän legendaarisen hotellin nimi, joka tällä hetkellä ylpeänä pitelee Euroopan Luxury City HOtel -palkintoa.

Staycation ravintolamme Finnjävel on nyt myös TV:stä tuttu

Finnjävel-ravintola Helsingissä tuo suomalaiset perinneruoat huippuravintolan vetonauloiksi. Tämä konsepti on huippukokkien Henri Alénin ja Tommi Tuomisen käsialaa. Miehet ovat uudistaneet ravintolan menun ja paljastavat nyt MTV 3 kanavan Menu Finnjävel -ohjelmassa, kuinka…