Tag: dubai

30 parasta kohdetta Dubaissa

Dubai, joka valmistautuu isännöimään lokakuussa alkavaa Expo 2020 maailmannäyttelyä, on monipuolinen suurkaupunki. Se tarjoaa luksuksen ja glamourin lisäksi rauhallisia ja vanhoja perinteitä edustavia paikkoja sekä loputtomiin jatkuvaa aavikkoa, jossa voi hiljentyä kaupungin sykkeestä. Listasimme tähän 30 parasta kohdetta Dubaissa, jotka ovat suosittuja ja jotkut ihan uusia kohteita.

Padelin hurmiossa ympäri maailmaa

Useiden lähteiden mukaan padelia pidetään maailman nopeimmin kasvavana urheilulajina, jota pelaa jo arviolta 20 miljoonaa ihmistä. Mikä on tämä laji, josta niin moni on mennyt sekaisin? Ja missä sitä voi pelata vaikka lomalla?

Dubain robottikahvilassa syöt ja juot ilman yhtään ihmiskontaktia

Sosiaalisen etäisyyden pitäminen on tullut tärkeäksi pandemian aikana, joten Dubaissa kehiteltiin kahvila, jossa koko palveluketju hoituu kolmen eri robotin avulla. Mutta miltä nämä robotit näyttävät ja miten koko toiminta tapahtuu? Kävimme ottamassa asiasta selvää.

Kaupungit, joiden lähellä on vaikuttavia rantoja

Mihin seuraavaksi haluaisit matkustaa? Minkälaisesta lomasta haaveilet juuri nyt? Olisiko se rantaloma? Vai kaupunkiloma? Vai kenties molemmat yhdistettynä? Tässä muutamia Euroopan kohteita, joissa rannalle voi hypätä suoraan kaupungin polttavilta kaduilta.

Kaupunkisiluettien sinfoniaa

Matkailu avartaa ja piirtää verkkokalvoille kuvia paikoista, joissa vierailet. Mutta tunnistaisitko sinä maailman suurimmat kaupungit pelkän siluetin perusteella?

Ennätyksiä ja innovaatioita Arabiemiraateissa

Kun toiset keräävät postimerkkejä, pienoismalleja, merkkilaukkuja ja muotikenkiä niin Dubai, ja oikeastaan koko Arabiemiraatit kerää maailman ennätyksiä. Kaikki tietävätkin jo maailman korkeimman rakennuksen, Burj Khalifan, mutta oletko kuullut muista Guinnessin ennätysten kirjaan merkityistä ihmeellisyyksistä?